Not forcing HTTPS, logging me out etc

Discussion in 'Help & Support or Bug Reports' started by Joe, Jul 21, 2017.

  1. Joe

    Joe boo Member

    Messages:
    92
    Likes:
    20
    Local Time:
    7:22 PM
    Boon:
  2. Joe
  3. Hey,

    not sure if this is a known bug but when I click on some links it stops enforcing the HTTPS and just logs me out. here's an example:-

    [​IMG]

    When clicked this happens:-

    [​IMG]

    Pretty annoying, I'm struggling to navigate around the forum.
     
    Bot likes this.
  4. bud

    bud yikes :( BoonForums Manager

    Messages:
    776
    Likes:
    543
    Local Time:
    11:22 AM
    Boon:
  5. bud
  6. Joe

    Joe boo Member

    Messages:
    92
    Likes:
    20
    Local Time:
    7:22 PM
    Boon:
  7. Joe
  8. bud likes this.
  9. dell

    dell Registered User Member

    Messages:
    9
    Likes:
    1
    Local Time:
    12:22 PM
    Boon:
  10. µ
  11. leave this to me
     
  12. Adrian

    Adrian King BoonForums Owner

    Messages:
    963
    Likes:
    736
    Local Time:
    1:22 PM
    I'll check it out once I have access to a laptop.
     
    Joe likes this.
  13. Augustin

    Augustin Registered User Member

    Messages:
    22
    Likes:
    4
    Local Time:
    7:22 PM
    Boon:
  14. Augustiin
  15. Sometimes this happens to me. I've opted to stay logged-in but after a few days I automatically log-out after clicking a link in the forums. I've always assumed I was being timed-out, and being asked to log-in again was simply a safety feature to protect my account. But if it's not supposed to happen then I guess I assumed wrong.
     
    Last edited: Jul 23, 2017
  16. Zeth

    Zeth Registered User Member

    Messages:
    117
    Likes:
    43
    Local Time:
    8:22 PM
    Yeah, if you get logged out, just add https:// infront of the URL you are currently on.

    For example, if you are on Google Chrome it should, as for now, say just
    Code:
    boonforums.com/threads/not-forcing-https-logging-me-out-etc.15134/
    so, you'd add the https:// infront of that. Creating the following
    Code:
    https://boonforums.com/threads/not-forcing-https-logging-me-out-etc.15134/
    Had to use code because it automatically made it into a link. Hope it helps anyway. :)
     
  17. Joe

    Joe boo Member

    Messages:
    92
    Likes:
    20
    Local Time:
    7:22 PM
    Boon:
  18. Joe
  19. Ralph

    Ralph KING Member

    Messages:
    1,231
    Likes:
    374
    Local Time:
    3:22 PM
    Boon:
  20. ralph
  21. Easy fix for this.

    1. type chrome://net-internals/ in ur URL bar and hit enter.
    2. pick HSTS from left side.
    3. under "add domain" in the domain textbox type boonforums.com
    4. tick the 2 "include subdomains" checkboxes and hit Add

    Should force HTTPS for every boonforums link and stop u from getting logged out. lmk if it works/doesn't work.
     
    Augustin likes this.
  22. Zeth

    Zeth Registered User Member

    Messages:
    117
    Likes:
    43
    Local Time:
    8:22 PM
    Yes, I am aware of that. I replied to the guy with a temporary fix if he were unable to log-in.

    Altho, use Ralph's solution as it is better and permanent.